2013 m. gegužės 8 d., trečiadienis

COU COU!!!

Pagaliau, pagaliau po dviejų metų nepakeliamo būties sunkumo be interneto, internetas jau mano namuose!

Ir kai po šitiekos metų atitrūkimo nuo pasaulio pagaliau gauni "langą į pasaulį", ką pirmiausia darai?:

a) pažiūri, kas toliau vyks serialuose, kuriuos mėgsti, bet dėl Prancūzijos įstatymų negali jų atsisiųsti... Taip, taip, kitur žolė visai ne žalesnė, mieli interneto piratai.

b) penkis kartus pasitikrini FB, nors pasitikrinti jį galėjai bet kada, nes tam IT ir technologijų geek'ai (tai yra, genijai) ir išrado smartphone'us.

c) parašai draugei, kad dabar gali skambinti iš savo laidinio telefono į jos laidinį telefoną Lietuvoje nemokamai ir paklausi jos numerio.

Informacinis pranešimas: laidiniai telefonai vis dar gyvi kai kurių šalių namų ūkiuose ir aš niekada negalvojau, kad jį turėsiu. O dar atsimenu (po šitokios frazės jaučiuosi bent 20 metų vyesnė), kai mūsų telefono laidus gūdžiais 2000-aisiais nukirto Telekomo vyrai, kai sąskaitą už skambinimą vietiniu 911 (kažkas mūsų gyvenvietėje turėjo šį trumpąjį numerį ir tie neišauklėti vaikai (tai yra, aš ir kiti) juo skambindavo ir kikendavo į ragelį) numeriu pasidarė nebeapmokama ir į namus įsiveržė plytos pavidalo mobilus telefonas. Informacinio pranešimo pabaiga.

d) ...ir baisiausia... dabar gali užsiregistruoti į visus vente privée tipo puslapius ir pirkti, pirkti, pirkti :( Darbe jie buvo uždrausti dėl sumažėjusios koncentracijos į tiesiogiai vykdomas pareigas :) Aš užsiregistravau į tris, ir iš dviejų jau nusipirkau. BET! Visiems pirkiniams jau radau racionalius pateisinimus. O racionalus pateisinimas yra vienas svarbiausių dalykų perkant internetu.

e) ir įkvėpta vieno netikėtai atrasto blogo, pradedi rašyti savo :) Ačiū Mia in Terra Latina

Ir dabar tiesiog akstyva naktis.

Iki,

L.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą